Video-recensie: iTeufel Magnum

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 13 december 2012 12:45

Mac

De iTeufel Magnum is een van de nieuwe paradepaardjes van Teufel. Een draadloze muziekinstallatie die jou in staat stelt via Bluetooth alle muziek van je iPad of iPhone te streamen. Wij nemen de iTeufel Magnum uitgebreid onder de loep!

Teufel staat al 30 jaar bekend als hoogwaardige audiofabrikant. Vanuit Berlijn heeft dit authentieke bedrijf de afgelopen jaren langzaam maar zeker de Europese markt en de harten van veel audioliefhebbers weten te veroveren. Een belangrijk deel van het assortiment is weggelegd voor Apple compatible audio en hifi producten. Variërend van dockingsystemen tot complete luidsprekers, Teufel heeft voor elk wat wils.

Een van de paradepaardjes is de iTeufel Magnum. Een draadloze muziekinstallatie die jou in staat stelt via Bluetooth alle muziek van je iPad of iPhone te streamen. Zo kun je heel eenvoudig van je iTunes bibliotheek of Spotify playlist genieten. En zoals we van Teufel gewend zijn is de geluidweergave van hoge kwaliteit, mede dankzij de ingebouwde subwoofer.

Bekijk onderstaande video-recensie om alles over het apparaat te leren.

0 Reactie(s) op: Video-recensie: iTeufel Magnum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.