Vernieuwde MacBook Pro en iMac nu online te koop

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 19 mei 2015 15:11

Mac

De vernieuwde 15 inch MacBook Pro en de eveneens vernieuwde 27 inch iMac zijn vanaf nu te koop in de online Apple Store. Volgens bronnen zou Apple ze pas woensdag aankondigen, maar ze zijn inmiddels al beschikbaar.

Vanaf vandaag zijn de vernieuwde 15 inch MacBook Pro en de eveneens vernieuwde 27 inch iMac te bestellen in de online Apple Store. Volgens bronnen van het Franse MacG zou Apple de vernieuwde Pro en iMac komende woensdag (20 mei) pas aankondigen. De beide vernieuwde Apple-apparaten zijn nu zonder grote aankondiging al beschikbaar. De 15 inch MacBook heeft een zelfde update gekregen als die we eerder zagen bij de 13 inch MacBook Pro.

De vernieuwde MacBook en iMac

De 13 inch MacBook Pro kreeg in maart een vernieuwde versie met een Force Touch-trackpad en snellere processors. De 15 inch Pro heeft dat voorbeeld gevolgd en is tweeënhalf keer sneller dan de vorige generatie en heeft een batterij die het een uur langer volhoudt. De goedkoopste versie kost je € 2.249,- en is voorlopig direct leverbaar. De vernieuwde iMac heeft een 27 inch retina-display met een 5K-resolutie en heeft daarnaast een 3,3GHz quadcore Intel Core i5-processor. Je kunt de iMac in de online Apple Store aanschaffen voor € 2.329,- en is daarmee goedkoper dan zijn voorganger.

0 Reactie(s) op: Vernieuwde MacBook Pro en iMac nu online te koop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.