'Apple brengt vernieuwde 21.5 inch iMac uit in oktober'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 04 september 2015 10:32

Mac

De 21.5 inch iMac met 4K Retina-scherm komt in oktober, en wordt waarschijnlijk op een aparte persbijeenkomst in oktober onthuld.

Apple gaat de nieuwe iMac in oktober onthullen en in november krijgen de eerste kopers hun iMac binnen. De 27 inch iMac werd al vernieuwd met onder meer een Retina-scherm en nu is het de beurt aan de kleinere 21.5 inch iMac. De vernieuwde Apple-computer krijgt waarschijnlijk een resolutie van 4096 x 2304 pixels en werd al gespot in data in de betaversies van OS X El Capitan. Het besturingssysteem voor de Macs wordt wellicht ook in oktober gelanceerd. Lees ook: Apple iMac met Retina 5K-display - Bijna zo goed als zijn voorganger.

Zelfde als 27 inch iMac

Veel meer weten we nog niet over de vernieuwde 21.5 inch iMac, maar we kunnen wel kijken naar de grotere broer en hoe Apple het met de vernieuwde 27 inch iMac aanpakte. De grotere iMac met Retina-scherm werd vorig jaar uitgebracht en verschilde niet veel van de versie zonder Retina-scherm. Wel ging de prijs wat omhoog door het scherm want de 27 inch iMac werd 200 euro duurder. Het zou goed kunnen dat Apple met de 21.5 inch iMac hetzelfde gaat doen. Dat betekent dat de iMac qua uiterlijk niet verandert en de prijs omhoog gaat. De kleinere iMac kost nu minimaal € 1279,-.

Er wordt overigens ook een nieuwe versie van de 27 inch iMac verwacht. Die krijgt nieuwere processoren en mooier beeld.

0 Reactie(s) op: 'Apple brengt vernieuwde 21.5 inch iMac uit in oktober'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.