Verjaardag van Steve Jobs

Door: jalmar-westerhoff | 22 februari 2011 09:46

Nieuws

Aanstaande donderdag viert Steve Jobs zijn 56e verjaardag, dezelfde dag dat de nieuwe MacBook Pro's te verkrijgen zijn. Ineens is het duidelijk: Steve kwam vorig jaar ook al met goed nieuws op zijn verjaardag en doet dat nu weer.

Vorig jaar op 24 februari maakte Jobs bekend dat er 10 miljard nummers waren gedownload via iTunes. Een nieuw hoogtepunt, te danken aan de strategie van Jobs. Dit jaar worden de nieuwe MacBook Pro's geïntroduceerd op Steve's verjaardag, een leuk cadeautje.

Eerder wezen geruchten erop dat de nieuwe MacBooks pas eind maart te verkrijgen zouden zijn. Apple heeft de release nu naar voren getrokken.

De pallets met de nieuwe MacBook Pro's worden deze week afgeleverd bij de Apple retailers en de Apple Stores. Ze mogen pas worden opengemaakt op de verjaardag van Steve Jobs a.s. donderdag. Volgens de geruchten zijn er vandaag al Europese Apple retailers die de pallets van Apple ontvangen. Of elke Premium Reseller tot donderdag kan wachten is nog maar de vraag, vast niet .. ;)

Meer over de nieuwe MacBook Pro.

0 Reactie(s) op: Verjaardag van Steve Jobs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.