Verbouwing Apple Store Amsterdam bijna afgerond

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 februari 2012 10:00

Nieuws

Een anonieme appontwikkelaar is simpelweg de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam binnengelopen. De ontwikkelaar kreeg een snelle blik in de winkel en wist één foto te maken.

De appontwikkelaar heeft de foto doorgespeeld aan iPhoneclub. De tipgever stelt naar binnen te zijn gelopen tot het punt waar bouwvakkers hem tegenhielden. Hij zou de bouwvakkers hebben gevraagd of hij één minuut mocht kijken, waarna de bouwvakkers kort het doek voor de winkel hebben opgetild.

Foto

Ondanks dat de bouwvakkers bij het zien van zijn camera direct vroegen de camera weg te stoppen, wist de ontwikkelaar toch één foto te maken. Op de foto is duidelijk de glazen trap van de Apple Store te zien.

De verbouwing van de winkel zou flink opschieten. De bouwvakkers zouden hebben aangegeven dat alles zo goed als klaar is. Op dit moment zouden de bouwvakkers gaan beginnen met de vloer, waarna de verbouwing is afgerond.

Opening

Eerder wist uitgaanspubliek eveneens foto's te maken van de glazen trap in de Apple Store. De opening van de Amsterdamse Apple Store zou voor half februari op de planning staan. Aangezien de training van Apple's personeel doorlopen tot eind februari is het mogelijk dat Apple de lancering uitstelt tot dit moment.

0 Reactie(s) op: Verbouwing Apple Store Amsterdam bijna afgerond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.