Vandaag korting op allerlei producten in de Apple Store

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 november 2010 09:48

Nieuws

Apple geeft vandaag in de Apple Store korting op allerlei producten. Zo kun je een iPad aanschaffen met 41 euro korting, een iPod touch met 21 tot 41 euro korting en een 13 inch MacBook Air met 101 euro korting. Daarnaast zijn ook accessoires zoals beschermhoesjes, koptelefoons, docking stations en beschermtassen met korting beschikbaar.

Zowel WiFi- als WiFi + 3G-modellen van de iPad met 16GB, 32GB of 64GB opslagruimte worden met 41 euro korting verkocht. Ook wordt er korting gegeven op alle modellen van de iMac, MacBook Pro. Op alle modellen van de twee apparaten krijg je 101 euro korting. Daarnaast krijg je deze korting ook op de 13 inch-MacBook Air. Bij de iPod touch en iPod nano verschilt de hoogte van de korting per model. Zo krijg je op de 8GB iPod touch 21 euro korting, op de 32GB-variant 31 euro en bij het 64GB-model 41 euro. Op de iPod nano 8GB krijg je 11 euro korting en op het 16GB-model 21 euro.

De lijst met accessoires waar korting op wordt gegeven is te lang om in zijn geheel op te noemen. Daarom noemen wij een aantal voorbeelden zoals de Griffin A-Frame standaard voor iPad, die met 15,95 euro korting wordt verkocht voor 34 euro. De Apple iPad Dock gaat met vijf euro korting voor 24 euro de deur uit. Ook op de Magic Trackpad krijg je vijf euro korting, waardoor deze nog 64 euro kost. De Sena UltraSlim-etui voor iPhone 4 gaat met 11,95 euro korting over de toonbank voor 29,95 euro.

Naast accessoires worden ook een aantal softwarepakketten en een tweetal games voor de Mac met korting aangeboden. Zo krijg je 15,94 euro korting op Microsoft Office voor Mac 2011 Home and Student Family Pack en 11,95 euro korting op Parallels Desktop 6 voor Mac. Op de games Civilization V en StarCraft II: Wings of Liberty krijg je 6,95 en 5,95 euro korting. Een compleet overzicht van alle producten waar korting op wordt gegeven vind je in de Apple Store.

De reden voor de eendaagse kortingen is Black Friday, een dag die met name in de Verenigde Staten door bedrijven wordt aangegrepen om kortingen te geven. Met deze kortingen willen de winkels de verkopen voor de feestdagen stimuleren. Apple heeft besloten de kortingen naast de Verenigde Staten ook in andere landen te geven.

0 Reactie(s) op: Vandaag korting op allerlei producten in de Apple Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.