Valentijnlevels voor Angry Birds

Door: jalmar-westerhoff | 08 februari 2011 09:57

Mac

Na Kerst en Halloween kon Valentijn natuurlijk niet achterblijven. Vanaf heden is er een speciale editie voor het welbekende Angry Birds te downloaden, geheel in het kader van rode rozen, liefde en hartjes.

Onlangs doken er al een paar beelden op van de Valentijn-editie van Angry Birds. Ironisch zal de liefdesvariant van het spel er niet zo liefdevol aan toe gaan. De geschiedenis tussen de vogels en varkens is niet bepaald rozegeur en maneschijn te noemen.

In de speciale Valentijnlevels staat alles weliswaar in het teken van liefde, het is nog steeds de bedoeling de varkens kapot te bombarderen met allerlei vogelgeschut. De levels worden aangekleed door allerlei hartjes en cupido-varkens. Er zijn vijftien levels beschikbaar en een aantal bonusrondes die vrij te spelen zijn door gouden eieren te bemachtigen.

Nog een leuke toevoeging aan de Valentijn-editie is dat je vanuit de applicatie kaartjes kunt sturen via Facebook. Op die manier kun je je Valentijn verassen met verliefde Angry Bird vogels en varkens.

ANGRY BIRDS VALENTIJN

Download Angry Birds Seasons - Rovio Mobile Ltd">hier de app (0,79) voor de iPhone

Download Angry Birds Seasons HD - Rovio Mobile Ltd">hier de app (1,59) voor de iPad

0 Reactie(s) op: Valentijnlevels voor Angry Birds

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.