Vacatures wijzen op komst van tweede Nederlandse Apple Store

Door: Wouter Hoeffnagel | 05 juni 2012 11:56

Nieuws

Apple opende begin dit jaar de eerste officiële Apple Store op het Leidseplein in Amsterdam. Op de website van Apple zijn twee vacatures opgedoken die doen vermoeden dat Apple een tweede officiële Apple Store in Nederland wil gaan openen.

Het gaat om vacatures voor een positie als 'Market Leader' en 'Store Leader'. Apple stelt dat je als Market Leader 'leider van de leiders' bent en helpt de toekomst van Apple vorm te geven. In de functie wordt je gestimuleerd strategisch te denken, terwijl je tegelijkertijd gevoel blijft houden met je teams.

Managementervaring

Apple is op zoek naar iemand met vijf tot tien jaar managementervaring in een retailomgeving. Het bedrijf heeft de voorkeur voor iemand die bij meerdere winkels werkzaam is geweest. Ook wil Apple dat het ontwikkelen van talent en het inzetten daarvan op allerlei plekken in een organisatie één van de je sterke punten is.

Voor de functie Store Leader zoekt Apple mensen die ervaring hebben als leidinggevende in retailwinkels of als districtmanager. In de functie motiveer je je team om klanten 'ongeëvenaarde ervaringen' te bieden. Een technische achtergrond is voor de functie niet noodzakelijk, maar Apple stelt wel dat je bereid moet zijn te leren.

Visionair

Apple schrijft dat de functie weliswaar Store Leader heet, maar beter kan worden omschreven als visionair. "Als jij een innovatief denker bent, een strategisch planner en een voortreffelijke coach, partner en vriend, dan ben je klaar om een belangrijke rol te spelen in de retailrevolutie", zegt Apple in de vacature.

0 Reactie(s) op: Vacatures wijzen op komst van tweede Nederlandse Apple Store

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.