Update voor dataverlies bij iPhoto'11-upgrade

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 november 2010 14:03

Nieuws

Apple heeft een update uitgebracht voor iPhoto '11 die het probleem met dataverlies moet verhelpen. Een aantal iPhoto-gebruikers is door de upgrade van iPhoto '09 naar iPhoto '11 hun iPhoto-bibliotheek, inclusief alle data die hierin stond, kwijt geraakt. De nieuwe update moet voorkomen dat dit gebeurd.

Naast de update heeft Apple ook een supportpagina opgezet waarop het bedrijf tips geeft waarmee je kunt voorkomen dat door de upgrade data verloren gaat. Het gaat hierbij om tips zoals het backuppen van de bibliotheek voordat je aan de upgrade begint. Ook geeft de pagina een waarschuwing dat het upgradescherm langere tijd bevroren kan zijn en hierdoor vastgelopen kan zijn. In dit geval geeft het installatiescherm geen statusbalk weer.

De upgrade is in dit geval echter niet vastgelopen. Vandaar dat Apple je adviseert gewoon te wachten tot dat deze balk uiteindelijk alsnog verschijnt. De lange wachttijd wordt veroorzaakt door het inladen van de bibliotheek. De grootte van de bibliotheek heeft volgens Apple veel invloed op de snelheid van dit proces.

0 Reactie(s) op: Update voor dataverlies bij iPhoto'11-upgrade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.