Update naar FarmVille 2.0

Door: jalmar-westerhoff | 08 maart 2011 13:30

Nieuws

FarmVille is vooral bekend van Facebook. Sinds vorig jaar zomer is het spelletje ook als app te downloaden. Onlangs is er een update vrijgekomen voor de applicatie en zijn er flink wat verbeteringen aangepast, FarmVille 2.0 is nu een feit.

FarmVille is de game waarbij je 24 uur per dag bezig bent met ploegen, zaaien en oogsten. Je moet een boerderij bouwen en deze constant onderhouden. Het populaire facebook spelletje kende een aantal beperkingen maar die zijn met de komst van versie 2.0 allemaal opgelost. FarmVille is vanaf nu zo'n 30 tot 50 procent sneller met laden. Voorheen moest je vaak erg lang wachten, zeker op het moment dat je een grote boerderij had. In dat geval werkte de app bijna niet. Nu maakt het niet langer uit hoe groot je boerderij is, laden is geen probleem meer. De game is een stuk aantrekkelijker gemaakt en het speelt veel fijner. Er zijn een aantal bugfixes en wat optimalisaties gerealiseerd.

Voortaan kun je je bestaande boerderij ook direct vanuit Facebook importeren, maar mocht je helemaal nieuw zijn met het spelletje dan kun je gewoon bij het begin beginnen.

Download FarmVille (gratis) FarmVille by Zynga - Zynga">hier.

0 Reactie(s) op: Update naar FarmVille 2.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.