Uitstellen Tablet-only krant maakt releasedatum iOS onduidelijk

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 november 2010 09:42

Nieuws

Enige tijd geleden werd bekend dat mediabedrijf News Corp de tablet-only krant The Daily gaat uitbrengen. De lancering van de krant zou samenvallen met de lancering van iOS 4.3 en volgens geruchten op 13 december plaats vinden. De lancering van de krant is volgens bronnen van The Financial Times uitgesteld tot het begin van 2011. Het is hierdoor opduidelijk of iOS 4.3 ook pas in begin 2011 komt.

Door het uitstellen van de lancering van The Daily is de noodzaak om iOS 4.3 in december al uit te brengen weg. Zo maakt The Daily gebruik van abonnementen. Voor het innen van abonnementsgelden is het echter noodzakelijk iOS te updaten met API's die hier geschikt voor zijn. Verder moet de nieuwe iOS-versie bugs die in iOS 4.2.1 worden ontdekt verhelpen. Het is echter niet te zeggen of Apple ook daadwerkelijk tot het begin van 2011 gaat wachten met het uitbrengen van het nieuwe besturingssysteem.

Al eerder was bekend dat de tablet-only krant 99 cent per week gaat kosten. De bron van The Financial Times bevestigt dit nogmaals. Verder zal het nieuwsaanbod in The Daily driemaal per dag worden bijgewerkt. Naar verwachting heeft The Daily 800.000 abonnees nodig om te kunnen voldoen aan de gestelde doelstellingen.

0 Reactie(s) op: Uitstellen Tablet-only krant maakt releasedatum iOS onduidelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.