Twitter op iPhone krijgt push notificaties

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 november 2010 12:33

Nieuws

De Twitter-app voor de iPhone, iPod touch en iPad heeft een update gekregen. De update biedt de mogelijkheid push notificaties te ontvangen zodra je een bericht krijgt dat direct aan jou gericht is. Dit worden ook wel mentions genoemd en kunnen gemaakt worden door "@" voor een Twitter-naam te plakken.

Zodra je een notificatie ontvangt krijg je een geluidje te horen en krijg je een popup te zien. Dit werkt ook als de iPhone in slaapstand staat. Je kunt per Twitter-account aangeven of je notificaties wilt ontvangen van @mentions die mensen sturen die jij zelf volgt of van alle Twitter-gebruikers ter wereld. Zeker bij populaire Twitter-accounts kan het door de hoeveelheid mentions die je krijgt niet te doen zijn push notificaties te koppelen aan de mentions van iedere Twitter-gebruiker ter wereld. De functie is momenteel alleen beschikbaar voor mentions, maar moet later ook voor Direct Messages te gebruiken zijn.

Mocht je push notificaties maar niets vinden kun je er ook voor kiezen de notificaties per sms te ontvangen. Hiervoor moet je je mobiele telefoon wel aanmelden bij Twitter.

0 Reactie(s) op: Twitter op iPhone krijgt push notificaties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.