Twitter 3.3.3: Quick Bar weggehaald

Door: jalmar-westerhoff | 01 april 2011 10:03

Nieuws

De fanatieke Twitteraars onder ons zullen er allemaal een mening over hebben: de Quik Bar. Twitter introduceerde deze Bar een week of drie geleden, een balk met trending topics bovenaan je timeline. Er ontstond behoorlijk wat irritatie over de Quik Bar (ook wel #dickbar genoemd), en Twitter kreeg het zwaar te voorduren onder de kritiek. Update 3.3.3 haalt de Bar weer weg.

Een eerdere update van Twitter paste de Quik Bar al aan. Voorheen hing de Bar constant in het scherm maar met een vorige update werd hij bovenaan de timeline geplaatst. Het zorgde voor minder irritatie maar nog steeds waren de meeste Twitteraars er niet enthousiast over.

De Quik Bar was een puur commerciële zet van Twitter wat bij sommige mensen in het verkeerde keelgat schoot. Elke keer als er een trending topic wordt gebruikt door iemand die Twittert, krijgt het bedrijf er geld voor.

Twitter heeft laten weten voorlopig de Bar niet terug te laten keren. Wel geeft het bedrijf aan ook positieve reacties van mensen te hebben ontvangen. Volgens Twitter zijn er stiekem toch best veel mensen die het interessant vinden om te lezen wat er buiten hun eigen timeline om gebeurd in de wereld.

De Bar is voorlopig dus even weg. Twitter wil eerst even goed nadenken voordat een mogelijke nieuwe introductie van de Bar weer wordt gerealiseerd. Gebruik je de Bar vaak? Ben je er enthousiast over? Dan is het raadzaam niet te updaten. Of hij in de toekomst weer terugkomt is nog niet met zekerheid te zeggen

Download Twitter voor iPhone Twitter - Twitter, Inc">hier.

0 Reactie(s) op: Twitter 3.3.3: Quick Bar weggehaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.