Twitter 3.3.1

Door: jalmar-westerhoff | 09 maart 2011 12:12

Nieuws

Vorige week donderdag introduceerde Twitter een grote update, versie 3.3 werd een feit. Naast een tal van handige features drukte de introductie van de Quik Bar het enthousiasme snel omlaag. Omdat de storm van kritiek zo hoog was, beloofde Twitter om al binnen een paar dagen weer met een nieuwe update te komen. Vanaf heden is Twitter 3.3.1 beschikbaar.

De Quik Bar (een balkje waarin trends en promoted tweets verschijnen) is niet helemaal verwijderd. Na de update van vorige week verscheen de Bar voortdurend in de timeline van de tweets, iets wat bij veel gebruikers tot grote irritatie leidde. In de update naar 3.3.1 heeft de Quik Bar een vaste plaats gekregen, helemaal bovenaan de timeline. Hiermee worden tweets niet langer overlapt, maar de Bar is nog altijd aanwezig.

Naast de aanpassingen van de Bar heeft update 3.3.1 ook het crashen van de app wat naar beneden geschroefd. Ook is de performance verbeterd voor het gebruik van meerdere accounts. Twitter for iPad heeft momenteel nog geen Quik Bar, al heeft Twitter zojuist wel door laten schemeren dat ook die er gaat komen.

Download Twitter Twitter - Twitter, Inc">hier. (gratis)

0 Reactie(s) op: Twitter 3.3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.