TVGiDS.tv: een overzicht van 160 zowel Nederlandse en Belgische TV-zenders

Door: Wouter Hoeffnagel | 02 maart 2012 16:14

Nieuws

TVGiDS.tv is een website waar je een duidelijk overzicht krijgt van alle programma's die op TV komen. De TV-gids bevat zowel Nederlandse als Belgische zenders.

De website beschikt over gegevens van ongeveer 160 verschillende zenders, waardoor je een compleet overzicht krijgt. De kans is echter groot dat je niet alle 160 zenders ontvangt. TVGiDS.tv biedt je daarom de mogelijkheid zelf te bepalen welke zenders je wel en niet weergeeft. Op de website vind je onder het tabblad 'Gids' een overzicht van de zenders die je hebt ingesteld.

Scrollen

Je kunt door het overzicht scrollen door de pagina vast te pakken en te bewegen. Door de pagina omhoog of omlaag te slepen krijg je programma's te zien die nog uitgezonden moeten worden of al uitgezonden zijn. Door naar links of rechts te slepen krijg je andere zenders te zien. Aan zowel de linker- als rechterzijde van het scherm staat daarnaast een pijl, waarmee je in één keer een nieuwe reeks zenders in beeld brengt.

Hoe breder je beeldscherm is, hoe meer zenders in één keer kunnen worden weergegeven. Op een iMac of een Thunderbolt Display komt het overzicht dan ook goed tot zijn recht. TVGiDS.tv is ook als app beschikbaar voor de iPhone in zowel een gratis als betaalde variant. Ook voor de iPad heeft de website een betaald en gratis app.

0 Reactie(s) op: TVGiDS.tv: een overzicht van 160 zowel Nederlandse en Belgische TV-zenders

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.