Touchscreen-vriendelijke handschoenen op de markt verschenen

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 november 2010 16:35

Nieuws

Hitachi Displays werkt momenteel aan een touchscreen-technologie waarbij je niet langer met je huid het scherm hoeft aan te raken om deze te kunnen besturen. De winter komt er echter aan en de schermen zijn nog niet beschikbaar. Firebox.com heeft een oplossing aangekondigd in de vorm van een paar handschoenen die wel om kunnen gaan met touchscreens.

De handschoenen worden verkocht onder de naam Touch Screen Gloves en bevatten geleidend materiaal in zowel de duim, wijsvinger en middelvinger. Het touchscreen is dus alleen met deze drie vingers te gebruiken. De handschoenen zijn gemaakt van acryl. Met de handschoenen kun je volgens Firebox alle bewegingen uitvoeren die je zonder handschoenen ook kunt uitvoeren, terwijl je handen warm blijven.

De handschoenen zijn verkrijgbaar in zowel vrouwen- als mannenvariant. De vrouwenhandschoenen zijn leverbaar in small en medium en de mannenhandschoenen in medium en large. De handschoenen zijn vanaf 14 december leverbaar en kosten 12,99 Britse pond. Dit is omgerekend ongeveer 15 euro. Je kunt de handschoenen nu alvast bestellen via de website van Firebox.

0 Reactie(s) op: Touchscreen-vriendelijke handschoenen op de markt verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.