Touch Bar uitproberen op iedere Mac

Door: Jeroen Boer Boer | 10 november 2016 17:34

Nieuws

Apples nieuwe MacBook Pro valt vooral op door de Touch Bar: een aanraakscherm met een zelf in te delen en interactieve indeling. Dankzij Touch Bar Demo App kun je de Touch Bar nu virtueel proberen op je Mac of een iPad gebruiken als Touch Bar.

De Touch Bar op de nieuwe Mac Pro is volgens Apple een handige manier om ingewikkeldere functies in programma’s als Photoshop eenvoudig te gebruiken. Dankzij de Touch Bar Demo App die gemaakt is door de Nederlandse ontwikkelaars Andreas Verhoeven en Robbert Klarenbeek kun je op iedere Mac uitproberen of de Touch Bar wel echt zo handig als Apple beweert. In combinatie met een iPad kan dat zelfs via touch. Lees ook:Dit is de nieuwe MacBook Pro


Om Touch bar Demo App te gebruiken heb je macOS Sierra 10.12.1 build 16B2657 nodig: let op je moet echt die specifieke build hebben, oudere builds bevatten niet de benodigde componenten voor de Touch Bar. Vervolgens moet je bestanden uitpakken en installeren. De procedure wordt uitgelegd op de GitHub-pagina van de ontwikkelaars. Je moet dus wel een beetje knutselen om het geheel aan de praat te krijgen.

0 Reactie(s) op: Touch Bar uitproberen op iedere Mac

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.