Top 10: iPhone-apps voor kerstmis 2010

Door: Evi Maquoi | 07 december 2010 17:08

How To

Wilt u uw iPod Touch of iPhone ook in een kerstjasje stoppen? De Apple App Store krioelt van de (al dan niet gratis) kerstapplicaties. Wij schotelen u onze top tien van 2010 voor!

1: Coca Cola Kerst Snow Globes

Een kerstwens voor het goede doel? Dat kan met deze applicatie van Coca Cola. Per kerstwens - in de vorm van een originele snow globe - schenkt de frisdrankfabrikant een bedrag aan de Cliniclowns.

Prijs: gratis

2: Amateur Surgeon Christmas Edition

Op zoek naar een origineel en cool spel? Chirurg Alan Probe veroorzaakte een ernstig ongeval. De Kerstman en zijn elfjes zijn gewond. Jij moet aan de operatietafel aan de slag om hen op te lappen. Wonden ontsmetten en naaien. Verslavend!

Prijs: gratis

3: iLookChristmas

Heb je altijd al willen weten hoe je er uit zou zien als rasechte Kerstman of elf? Gebruik een bestaande foto of maak snel een nieuw zelfportret en deze app doet de rest. Het resultaat kun je opslaan, op Facebook of Twitter publiceren of naar vrienden mailen.

Prijs: gratis

4: Ho Ho Ho Yellow Snow

Domme spelletjes zijn vaak superverslavend. Yellow Snow is daar het levende bewijs van. Kruip in de rol van een stomdronken Kerstman en probeer je blaas te ledigen door zoveel mogelijk kerstlampjes uit te schakelen. Lachen!

Prijs: gratis

5: Sleeps to Christmas Lite

Wil je weten hoe vaak je nog moet slapen voordat het Kerstmis is? Dankzij deze applicatie hoef je niet meer te tellen. Publiceer een tweet of bericht op Twitter of Facebook en kies eventueel nog een leuk kerstmelodietje voor op de achtergrond.

Prijs: gratis

6: Christmas!

Op zoek naar een digitale adventskalender? Via deze applicatie kun je elke dag een kalendervakje openen. Als verrassing krijg je een kerstmoppen, interessant weetje over de Kerstman, een wallpaper, een kerstliedje, enzovoort.

Prijs: gratis

7: Snowballs

Tuk op sneeuw? Als die deze kerstperiode niet meer valt, kun je dankzij dit spelletje toch sneeuwballen gooien. Probeer zoveel mogelijk obstakels achter elkaar te raken. Niet eenvoudig, maar wel erg verslavend!

Prijs: gratis

8: Santa’s Christmas Bonus

Ben jij vingervlug? Help de Kerstman dan om de juiste cadeautjes te nemen door op de vier overeenstemmende knoppen te klikken. Let wel, na verloop van tijd gaat het alsmaar sneller en sneller en sneller!

Prijs: 1,59 euro

9: Santa’s Bad Elf

De Kerstman heeft een stoute elf in zijn team die niets anders doet dan pakjes stelen. Het is jouw taak om hem tegen te houden. Let wel, als je een brave elf, kerstvrouw of rendier aantikt, ben je één derde van je punten kwijt! Concentratie vereist!

Prijs: gratis

10: KookJij Kerst

Nog op zoek naar enkele heerlijke recepten voor de feestdagen? Wat denk je van Broccoli met zalm en saffraan? Canneloni van kreeft met mascarpone? Of liever gepocheerde kalfshaas? Ingrediënten, bereiding en kookduur worden netjes weergegeven.

Prijs: gratis

0 Reactie(s) op: Top 10: iPhone-apps voor kerstmis 2010

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.