Toont Apple volgende week een 12 inch Retina MacBook Air?

Door: Daan Doedens | 04 maart 2015 16:27

Nieuws

De geruchten ging al een tijdje. Geluiden over een nieuwe MacBook Air, een 12 inch-laptop met een Retina-scherm, gonsden door de wandelgangen. Bronnen bij Apple hebben in een exclusief gesprek met The Michael Report, een bekende Apple-blog, gehint naar een lancering op 9 maart.

Op die datum staat een groot Apple-evenement gepland, waarbij de aandacht vooral uit zal gaan naar de Apple Watch die een maand later in de winkels moet liggen. Hoewel velen daar vooral op zullen wachten, lijkt Apple als extraatje een nieuwe MacBook Air te gaan presenteren. Het scherm van 12 inch valt daarmee precies tussen de twee huidige Airs in, die respectievelijk 11 en 13 inch meten.

De nieuwe MacBook Air zou zo dun zijn dat er zelfs geen normale usb-poort in zou passen, waardoor Apple zich genoodzaakt zou voelen een nieuwe standaard, USB Type C, te omarmen. Op 9 maart, als het geheimzinnige Apple-event Spring Forward wordt gehouden, zullen we het wellicht zeker weten. En tot die tijd kunnen we altijd nog genieten van de concepten die creatievelingen hebben gemaakt.

0 Reactie(s) op: Toont Apple volgende week een 12 inch Retina MacBook Air?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.