TomTom wil Apple helpen bij de problemen met Apple's kaartenapp

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 september 2012 11:36

iPad

TomTom stelt dat er geen problemen zijn met de data die het bedrijf aan Apple heeft geleverd. Het Nederlandse bedrijf is echter 'meer dan bereid' Apple te helpen bij de problemen met zijn nieuwe kaartenapp.

Dit laat een woordvoerder van TomTom weten aan persbureau Reuters. TomTom is ook leverancier van navigatiedata aan Blackberry, HTC, Google en autofabrikanten. De data zou bij deze klanten geen problemen opleveren. Ook de eigen TomTom-app, die eveneens van de data gebruik maakt, werkt zonder problemen.

Tegenvallende prestaties

iOS 6 is sinds afgelopen woensdag te downloaden voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het besturingssysteem beschikt over een eigen kaartenapp van Apple, die Google Maps vervangt. Veel gebruikers zijn echter niet tevreden over de prestaties van Apple's eigen app en stellen dat de kwaliteit van de kaarten achteruit is gegaan.

De woordvoerder van TomTom wilde overigens niet zeggen of Apple al contact heeft opgenomen met TomTom voor hulp met de kaartenapp. Apple liet in een reactie aan All Things D weten met de problemen bezig te zijn en stelt dat het introduceren van een kaartenapp een grote onderneming is.

0 Reactie(s) op: TomTom wil Apple helpen bij de problemen met Apple's kaartenapp

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.