Tiny Thief: Steel van de rijken, geef aan de armen

Door: Robin Smit | 17 juli 2013 16:38

iPad

We kennen vast allemaal wel het verhaal van Robin Hood, de dief die steelt van de rijken en geeft aan de armen. In Tiny Thief is het nu aan jou om de zorg voor jouw minder welvarende medemens over te nemen.

Tiny Thief is een platform game waarin je in een legio aan verschillende levels buit moet zien te bemachtigen. Hierbij zul je bij elk level zorgvuldig moeten bepalen in welke volgorde je dit doet. Er liggen namelijk continue vijanden op de loer die jou op heterdaad proberen te betrappen. Erg leuk aan Tiny Thief is dat je voor elk level een korte strip te zien krijgt, waarin je ziet wat het doel van jou diefstal is.

De besturing in Tiny Thief vindt plaats door te tikken op het scherm. Zo beweegt jouw dief naar de locatie die je selecteert. Deze besturing is even wennen en geeft je niet echt het gevoel dat je volledige controle over de game hebt. Dit neemt echter niet weg dat Tiny Thief een leuke game is om eens te proberen en je hersens over te laten kraken.

Kortom

Tiny Thief is een vermakelijke game waarin jij moet stelen van de rijken en zo kan geven aan de armen. De game kent veel verschillende levels waar je goed over na moet denken. Helaas geeft de besturing wel een beetje het gevoel dat je geen volledige controle hebt over de game.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Tiny Thief in de App Store

0 Reactie(s) op: Tiny Thief: Steel van de rijken, geef aan de armen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.