Tim Cook in gesprek met China Mobile over samenwerking

Door: Wouter Hoeffnagel | 10 januari 2013 16:09

iPad

Tim Cook is in China in gesprek gegaan met China Mobile over een samenwerking. China Mobile is de grootste telecomprovider van China. De iPhone is echter tot nu toe niet te beschikbaar bij telecomprovider.

Dit maakt China Mobile bekend. China Mobile is met 700 miljoen klanten niet alleen de grootste telecomprovider van China, maar ook de grootste provider ter wereld. Een samenwerking met China Mobile is voor Apple dan ook erg interessant, aangezien het bedrijf hierdoor in één keer een enorme hoeveelheid potentiële klanten kan bereiken.

Foto's

Het bezoek van Cook aan China is gisteren bekend geworden nadat foto's van de CEO bij een Chinese Apple Premium Reseller (APR) opdoken. Het zou gaan om de APR Dragonstar, dat is gevestigd in het China World Shopping Mall in het Chinese Beijing.

Het is de tweede keer in tien maanden tijd dat Cook een bezoek brengt aan Aziatische land. Cook reisde in maart 2012 ook al af naar China. Hier ging de Apple-CEO in gesprek met de Chinese overheid over een mogelijke samenwerking en de problemen rondom intellectueel eigendom waar Apple in China mee te kampen heeft.

0 Reactie(s) op: Tim Cook in gesprek met China Mobile over samenwerking

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.