Tim Cook hint naar komst Apple televisie

Door: Elmar Rekers | 06 december 2012 15:09

Mac

Apple-baas Tim Cook heeft in een Amerikaans televisie-interview zijn licht laten schijnen op de toekomstplannen van zijn bedrijf. Geruchten over de komst van een Apple televisie worden door Cook allerminst ontkend.

“Wanneer ik mijn woonkamer binnenloop en de tv aanzet, voelt het alsof ik twintig of dertig jaar terug in de tijd ga”, zegt Cook in reactie op een vraag over het volgende grote product van Apple. “Het is een vakgebied waar we een enorme interesse in hebben, meer kan ik er nu niet over zeggen.”

Steve Jobs

Hoewel Cook duidelijk maakt dat Apple grote plannen heeft voor een nieuw project op de tv markt, wordt er nog geen bevestiging gegeven dat er ook daadwerkelijk een televisietoestel in aantocht is. Geruchten over een dergelijk apparaat gaan echter al lange tijd rond. Zo gaf Steve Jobs in een interview met zijn biograaf bijvoorbeeld al aan dat hij veel ideeën had over een televisie van Apple.

Het volledige interview met Tim Cook wordt donderdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. Het is het eerste publieke tv-interview dat Cook geeft sinds zijn aantreden als CEO van Apple.

0 Reactie(s) op: Tim Cook hint naar komst Apple televisie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.