Tim Cook bezoekt Apple Store in Peking, China

Door: Wouter Hoeffnagel | 26 maart 2012 14:17

Nieuws

Tim Cook, de CEO van Apple, blijkt vandaag een bezoek te hebben gebracht aan de Apple Store in de wijk Xidan in Peking, China. Op internet is een foto verschenen waarop te zien is hoe Cook de winkel bekijkt.

TechNode schrijft dat een gebruiker van de Chinese microbloggingwebsite Sina Weibo een foto van Cook in de Apple Store online heeft geplaatst. Opvallend genoeg heeft Cook geen bezoek gebracht aan de Apple Store in de wijk Sanlitun in Peking. Deze Apple Store ligt op een populairdere locatie dan de Apple Store in Xidan.

Enorme omzet

De keuze heeft waarschijnlijk te maken met de gigantische omzet die de winkel in Xidan heeft gedraaid. De winkel is volgens TechNode in september 2010 geopend, waarna het op de eerste dag voor maar liefst 380 miljoen yuan aan producten verkocht. Dit is ongeveer 45,5 miljoen dollar.

TechNode schrijft daarnaast geruchten te hebben ontvangen dat Cook in China aanwezig is voor gepsrekken met zowel China Unicom als China Telecom. De gesprekken zouden gaan over de lancering van de iPhone 5, de opvolger van de iPhone 4S. Beide Chinese telecomproviders bieden momenteel de iPhone 4S aan.

0 Reactie(s) op: Tim Cook bezoekt Apple Store in Peking, China

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.