Tienjarige app ontwikkelaar houdt toespraak op TEDx conferentie

Door: Wouter Hoeffnagel | 14 november 2011 12:55

Nieuws

Wat deed jij toen je tien was? Waarschijnlijk deed je heel andere dingen dan de tienjarige Thomas Suarez, die onlangs op de TEDx conferentie in Manhattan Beach een toespraak gaf over de apps die hij heeft ontwikkeld.

Suarez heeft een eigen bedrijf opgericht onder de naam CarrotCorp en heeft inmiddels twee iOS-apps ontwikkeld die in de App Store worden verkocht. Het gaat om de app Earth Fortune en Bustin Jieber. Earth Fortune is een app die de aarde weergeeft in verschillende kleuren op basis van jouw eigen geluk. Busin Jieber is een 'Whac-a-Mole' game over Justin Bieber.

De tienjarige Suarez zegt zijn hele leven al gefascineerd te zijn door computers en Steve Jobs te zien als een grote inspiratiebron. Suarez heeft op zijn school een 'App Club' opgericht, een vereniging waar zijn medeleerlingen apps kunnen leren ontwikkelen.

Ook voor de toekomst wil Suarez bezig blijven met het ontwikkelen van apps. Hij zegt meer apps en games te willen ontwikkelen en zich meer te willen gaan richten op programmeren en ontwikkelen voor Android.

[youtube]ehDAP1OQ9Zw[/youtube]

Via: TheNextWeb

0 Reactie(s) op: Tienjarige app ontwikkelaar houdt toespraak op TEDx conferentie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.