Tidal lanceert bètaversie desktop-app

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 04 juni 2015 10:56

iPhone

Dat alleen exclusieve content niet genoeg is om potentiële klanten naar je platform te trekken, heeft Tidal inmiddels aan den lijve ondervonden. De muziekstreamingdienst van rapper Jay-Z komt daarom nu met een volledig vernieuwde desktop-app, zowel voor Windows als Mac.

De vernieuwde apps zitten nog in de ontwikkelingsfase, maar het doel van Tidal is duidelijk: een groter platform bouwen om de strijd aan te gaan met Spotify en co. Tidal wil nog niet echt van de grond komen, en op deze manier hoopt Jay-Z een grotere schare fans achter zich te krijgen. Dan kan er eindelijk geprofiteerd gaan worden van het feit dat artiesten als Taylor Swift Spotify links hebben laten liggen en Tidal hebben omarmd.

Personaliseren

Overigens heeft Tidal nog een paar veranderingen doorgevoerd. Zo is er een speciaal studententarief aangekondigd, waarbij iedereen met een geldig .edu-mailadres voor de helft van de prijs lid kan worden. Ook heeft Tidal de user interface aangepast, waardoor er betere zoekresultaten getoond moeten worden en de apps beter gepersonaliseerd kunnen worden. Met de nieuwe Ticketmaster-support worden zelfs tourdata getoond en kunnen gebruikers direct kaarten bestellen voor een concert in de buurt.

De bètaversie van Tidal voor Windows (7 en hoger) en Mac (10.6 en hoger) is hier te downloaden.

0 Reactie(s) op: Tidal lanceert bètaversie desktop-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.