Thunderspace: Helemaal tot rust komen

Door: Robin Smit | 09 juli 2013 09:28

iPad

Een frisse regen- of onweersbui kan heerlijk ontspannend werken. Zo gaat er niets boven uitslapen terwijl je de regen zachtjes tegen het zolderraam hoort tikken. Dit zondagochtend-gevoel kan je nu met Thunderspace altijd hebben.

Thunderspace is een app die het mogelijk maakt om altijd en overal naar het geluid van bijvoorbeeld regen, onweer of wind te luisteren. Nu hebben we eerder apps langs zien komen die deze geluiden afspelen, maar Thunderspace laat je genieten van het geluiden in heus 3D. Dit wil zeggen dat de geluiden die je te horen krijgt zo zijn samengesteld dat het net lijkt alsof ze echt zijn. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit je linkeroor langzaam een onweersbui horen aankomen. Wil je dit effect goed ervaren dan zul je wel gebruik moet maken van oordopjes of een hoofdtelefoon.

Wie Thunderspace aanschaft krijgt bij de app twee geluidssituaties, namelijk Waterscape en Roofgarden. Nieuwe geluiden zijn los aan te schaffen. Of je dit wil doen is volledig aan jou, maar zelf kan ik je in ieder geval vertellen dat ik niet meer kan stoppen met luisteren naar Thunderspace.

Kortom

Thunderspace is een app die geluiden van onder andere regen, onweer en wind in 3D afspeelt. Hiermee geeft de app je het gevoel dat de geluiden echt zijn, waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Begin je eenmaal te luisteren naar Thunderspace dan is het moeilijk om weer te stoppen.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Thunderspace in de de App Store

0 Reactie(s) op: Thunderspace: Helemaal tot rust komen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.