Threshold 2.5

Door: frank-de-graaf | 17 januari 2012 14:06

Review

Threshold zorgt voor het snel kunnen openen van programma's, mappen en allerhande andere taken als het uitvoeren van berekeningen. Zelf doet het programma niets, maar het is vooral een doorgeefluik naar andere applicaties.

Het voordeel van Threshold komt vooral naar voren als u veel van het toetsenbord gebruikmaakt. Met een toetscombinatie opent u Threshold en door een commando als a/ of d/ opent u direct de map met programma's of de map met bestanden op uw bureaublad. Dit zijn voorbeelden van simpele commando's, maar Threshold kan veel meer. E-mails verzenden, direct taken plannen in iCal, bestanden maken, shell commando's uitvoeren of scripts draaien, het is allemaal mogelijk. In de huidige versie kunt u niet meer direct tweeten, maar de makers werken aan een nieuwe versie waar dat ook mee kan. Neem een kijkje in het meegeleverde bestand met instructies en snelkoppelingen. Het kost wat moeite om ermee te leren werken, maar dan wordt het snel een onmisbaar programma.

Geef commando's aan Threshold om direct websites te openen of taken uit te voeren.

Threshold 2.5

Freeware

Taal Engels

Download 1,7 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Threshold 2.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.