The Next Web Conference in Amsterdam uitverkocht

Door: Elmar Rekers | 19 april 2013 16:42

Mac

De achtste editie van The Next Web Conference, welke volgende week donderdag en vrijdag plaatsvindt in Amsterdam, is uitverkocht. Dat maakt de organisatie van het event vrijdag bekend.

2000 online professionals van binnen- en buitenland komen op 25 en 26 april naar de Westergasfabriek in Amsterdam. “Voor twee dagen inspiratie, educatie en zaken doen”, aldus de organisatie over de achtste editie van The Next Web Conference.

"We hebben ruimte voor 2000 bezoekers en een uur geleden hebben we de laatste 2 kaarten verkocht aan Memoto, een Zweeds bedrijf”, vertelde organisator Patrick de Laive vrijdagmiddag. “We zijn dus uitverkocht!" 49 procent van de bezoekers die volgende week naar Amsterdam komen, is afkomstig uit het buitenland.

35 Keynote sprekers

The Next Web Conference begon in 2006 met haar eerste conferentie, toen voor 280 mensen. De afgelopen jaren is het event stevig doorgegroeid. Zo staan er volgende week 35 zogenoemde keynote sprekers op het podium, lanceren twintig startups hun nieuwe service of product en vinden er verschillende classes en presentaties plaats.

MacWorld zal op beide dagen aanwezig zijn bij het evenement. Voor meer informatie over The Next Web, check hier de officiële website.

0 Reactie(s) op: The Next Web Conference in Amsterdam uitverkocht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.