The Guardian: 'Abonnementen voor apps misschien nog voor de kerst beschikbaar'

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 december 2010 12:18

Nieuws

De Engelse krant heeft bekend gemaakt een nieuwe op abonnementen gebaseerde iPhone-app nog voor de kerst uit te willen brengen. De aankondiging is een aanwijzing dat Apple abonnementsdiensten voor apps voor de kerst beschikbaar gaat maken.

Een moment waarop dit mogelijk gaat gebeuren is 9 december. John Gruber van het weblog Daring Fireball geeft aan van bronnen deze datum te hebben gehoord als moment waarop Apple een evenement organiseert. De datum is volgens Gruber echter niet logisch aangezien de dag op een donderdag valt. Gruber verwacht dan ook dat het evenement wordt uitgesteld en uiteindelijk op dinsdag 14 december of woensdag 15 december 2010 wordt gehouden.

De nieuwe iPhone app moet de huidige app van The Guardian vervangen. De app gaat 2,99 pond kosten voor zes maanden en 3,99 pond voor een jaar. Overigens gaan er ook geruchten dat Apple iOS 4.3 in december wilt uitbrengen. Volgens deze geruchten wordt iOS 4.3 de versie die het besturingssysteem geschikt maakt voor het aanbieden van abonnementen.

De datum die genoemd wordt voor de lancering van 13 december. Deze datum komt overeen met de datum die Gruber noemt en past ook in het plaatje dat de aankondiging van The Guardian schetst. Het is dus mogelijk dat ook iOS 4.3 nog voor de kerst beschikbaar is.

0 Reactie(s) op: The Guardian: 'Abonnementen voor apps misschien nog voor de kerst beschikbaar'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.