TeeVee 2: De onmisbare app voor iedereen die van series houdt

Door: Robin Smit | 06 juli 2013 12:01

iPad

Het moeilijkste moment van een serie is het moment waarop je moet wachten tot de volgende aflevering. Soms duurt dit wachten een week, maar als het even tegen zit kan het weleens een jaar duren voor je weer een nieuwe aflevering kan bekijken. Als je nu meerdere series volgt kan het weleens lastig zijn om te onthouden wanneer de volgende aflevering wordt uitgezonden. Met TeeVee 2 is dit nu geen probleem meer.

TeeVee 2 is een app die je het beste kan zien als een timer voor series. De app toont namelijk een overzicht van jouw favoriete series en geeft hierbij aan hoelang het nog duurt voor de volgende uitzending wordt uitgezonden. Zo weet je precies hoe lang jij nog moet wachten voor je weet hoe het verhaal verder gaat. Ben je bang dat je alsnog vergeet om te kijken wanneer een aflevering uit komt, dan kan je een melding ontvangen van de app wanneer het zo ver is.

Het toevoegen van tv-series in TeeVee 2.0 werkt eenvoudig en snel, waardoor je de app in enkele minuten volledig hebt ingesteld naar jouw wensen. Erg leuk is dat je van elke serie informatie kan opvragen over afleveringen en previews van deze afleveringen kan bekijken.

Kortom

TeeVee 2 is een handige app voor iedereen die graag series kijkt. Zo laat de app je precies zien hoe lang het nog duurt voor de volgende aflevering van jouw favoriete serie begint. Ook kan je informatie over voorgaande afleveringen terugzien.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download TeeVee 2 in de AppStore

0 Reactie(s) op: TeeVee 2: De onmisbare app voor iedereen die van series houdt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.