T-Mobile geeft Apple TV weg bij internetabonnementen

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 februari 2012 13:50

Nieuws

De telecomprovider T-Mobile geeft een Apple TV weg bij een Snel Internet- of Fiberbast-abonnement. Het aanbod is alleen geldig voor bestaande abonnees die een tweejarig abonnement afsluiten op één van de twee internetpakketten.

Het Snel Internet-abonnement heeft een maximale downloadsnelheid van 20Mb/s en uploadsnelheid van 1Mb/s. Het abonnement kost 24 euro per maand. Door een introductiekorting betaal je de eerste vier maanden 9,50 euro per maand.

Het Fiberbast-abonnement biedt een downloadsnelheid van 30Mb/s en uploadsnelheid van 3Mb/s. Dit abonnement is beschikbaar voor 29,95 euro per maand, waarbij je de eerste vier maanden 12 euro betaald. Beide abonnementen kunnen worden gecombineerd met de Bellen Soms- en Bellen Vaak-abonnementen van T-Mobile.

De Apple TV wordt op dit moment door Apple verkocht voor 119 euro. Het apparaat biedt je de mogelijkheid films en muziek af te spelen en foto's te bekijken op je televisie. Het apparaat ondersteunt AirPlay, waarmee video's vanaf een iPhone, iPod touch of iPad kunnen worden gestreamed naar de Apple TV.

Ook is het apparaat geschikt voor iCloud. Films of series die je op de Apple TV huurt zijn hierdoor ook beschikbaar op iOS-apparaten, Mac's en PC's. Hiervoor is wel noodzakelijk dat je een abonnement op iCloud hebt, dat voor 24,99 euro per jaar kan worden afgesloten.

0 Reactie(s) op: T-Mobile geeft Apple TV weg bij internetabonnementen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.