Steve Wozniak over witte iPhone 4

Door: jalmar-westerhoff | 01 februari 2011 15:37

Nieuws

Apple's mede-oprichter Steve Wozniak weet waarom er nog steeds geen witte variant van de iPhone 4 beschikbaar is. De camera zou teveel belicht worden door het materiaal. Ook kan het touchscreen op sommige momenten uitvallen als de telefoon te dicht bij het gezicht gehouden word.

Steve ondervond deze problemen zelf, omdat hij via via een witte doe-het-zelf-iPhone op de kop had getikt. Een mooi exemplaar maar het bleek toch enkele gebreken te hebben.

De witte iPhone had hij in elkaar laten zetten door een 17-jarige Chinees. Deze ambitieuze jongenman moest zijn bedrijfje echter verplicht sluiten omdat hij de witte onderdelen bij Foxconn inkocht, dezelfde leverancier voor Apple.

Er zijn veel rumoeren rondom het 'witte iPhone wonder', zo zijn er enkelen die beweren dat de variant zelfs helemaal niet in productie gaat.

Met de iPhone 5 op komst, lijkt een witte iPhone 4 misschien een beetje achterhaalt. Wie wil er nu persé een witte iPhone 4, als de iPhone 5 straks een feit is?

Al met al is Wozniak nog steeds enthousiast. Hij verwacht dat de witte iPhone 4 in de lente van 2011 overal te verkrijgen is

0 Reactie(s) op: Steve Wozniak over witte iPhone 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.