Steve Jobs wilde naast HDTV's ook fotografie en studieboeken opnieuw uitvinden

Door: Wouter Hoeffnagel | 20 november 2011 17:46

Nieuws

Walter Isaacson, de auteur van de geautoriseerde biografie over Steve Jobs, zegt dat hij opzettelijk plannen van Jobs heeft weggelaten uit zijn boek. Jobs blijkt niet alleen aan een HDTV, maar ook aan nieuwe producten op het gebied van fotografie en studieboeken te werken.

Dit heeft Isaacson gezegd in een interview met de New York Times. Isaacson zegt de plannen opzettelijk te hebben weggelaten uit de biografie, die de titel 'Steve Jobs' draagt, in het belang van Apple. Hij zegt niet in detail op de plannen in te hebben willen gaan om toekomstige producten van Apple niet te verklappen.

Jobs zegt in de biografie van Isaacson dat hij al enige tijd bezig is met de ontwikkeling van een HDTV. Jobs zegt de manier waarop je de televisie bestuurt geheel te willen veranderen en af te willen stappen van traditionele afstandsbedieningen. Een overstap naar Siri, de spraakherkenningstechnologie van Apple, ligt voor de hand.

Al lange tijd gaan er geruchten dat Apple werkt aan een HDTV. Zo stelde een analist dat Apple drie verschillende modellen HDTV's aan het ontwikkelen is. Het is onduidelijk wanneer het apparaat wordt gelanceerd. Anonieme bronnen stelde eerder tegenover de New York Times dat de HDTV in 2013 wordt gelanceerd, terwijl analist Gene Munster de lancering in 2012 verwacht.

0 Reactie(s) op: Steve Jobs wilde naast HDTV's ook fotografie en studieboeken opnieuw uitvinden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.