Steve Jobs uitte felle kritiek over MobileMe

Door: jalmar-westerhoff | 09 mei 2011 15:16

Nieuws

Cloud service MobileMe werd alweer een tijdje geleden ( in 2008) geïntroduceerd. De dienst kende in het begin nogal een aantal gebreken. De fouten die er destijds gemaakt zijn werden door Steve Jobs fel bekritiseerd, zo werd vandaag bekend.

Adam Lashinsky van Fortune kwam vandaag met het nieuws naar buiten. Vlak na de introductie van MobileMe schijnt Steve Jobs een bijeenkomst te hebben georganiseerd voor het hele team dat meewerkte aan MobileMe. Ze kregen er flink van langs. Aanleiding voor de bijeenkomst was o.a. een slechte review van Mossberg in de WSJ (Wall Street Journal). Veel apparaten synchroniseerden niet in MobileMe, het programma crashte behoorlijk vaak en e-mailen mislukte ook om de haverklap.

Jobs schijnt in de bijeenkomst aan het team te hebben gevraagd wat de functie was van MobileMe. Toen éen van de medewerkers een antwoord gaf zou Steve hebben gereageerd met: "So why the fuck doesn't it do that?

Verder zou hij het team hebben toegesproken met: "You've tarnished Apple's reputation! You should hate each other for having let each other down... Mossberg, our friend, is no longer writing good things about us.

De meeste mensen uit het MobileMe-team zouden volgens Lashinsky zijn ontslagen. Raar dat Fortune pas nu met het nieuws naar buiten komt. Misschien heeft het iets te maken met de komst van iCloud. Die nieuwe dienst gaat MobileMe waarschijnlijk vervangen.

Via AppleInsider.

0 Reactie(s) op: Steve Jobs uitte felle kritiek over MobileMe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.