Steve Jobs-film worden opgenomen in de authentieke garage van Jobs

Door: Wouter Hoeffnagel | 19 mei 2012 15:18

Mac

De eerste scenes van de film over het leven van Steve Jobs van de filmmaatschappij Five Star Feature Films worden opgenomen in de garage waar Steve Jobs Apple daadwerkelijk heeft opgericht. Ook zijn voormalige huis in Los Altos wordt gebruikt als decor voor de film.

Dit heeft Five Star Feature Films, de filmmaatschappij die de biografische film over Steve Jobs maakt, bekend gemaakt. De film krijgt de titel 'jOBS' en moet het leven van Jobs in beeld brengen vanaf de tijd dat hij als hippie door het leven ging tot zijn grote succes bij Apple. Alle belangrijke momenten en personen die invloed hebben gehad op het dagelijks leven van Steve Jobs komen in de film aan bod.

Uitgebreid onderzoek

Ashton Kutcher gaat de hoofdrol in de film vertolken. Het script voor de film wordt geschreven door Matt Whiteley. Voor het script heeft een team van onderzoekers maandenlang onderzoek gedaan naar Jobs en interviews gehouden met vrienden, collega's en mentors van Jobs. De producent van de film, Mark Hulme, gaf vorige maand aan dat de film nog dit jaar op het witte doek moet verschijnen.

Naast Five Star Feature Films is ook Sony druk bezig met een film over Steve Jobs. Aaron Sorkin, de schrijver van het script van de film, geeft aan dat de film in tegenstelling tot de film jOBS geen biopic moet worden. Sony heeft Apple-oprichter Steve Wozniak ingehuurd om advies te geven over de film. George Clooney en Noah Wyle zouden in de strijd zijn voor de hoofdrol in de film.

0 Reactie(s) op: Steve Jobs-film worden opgenomen in de authentieke garage van Jobs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.