Stem op de beste tablet, e-reader, smartphone of e-reading app

Door: jalmar-westerhoff | 28 februari 2011 15:40

Nieuws

24 maart vindt er een E-reading evenement plaats in Eindhoven. Met de komst van de E-reader en andere apparaten zoals de iPad, is er binnen de wereld van lezen, boeken, kranten en tijdschriften een hoop veranderd. Wat werkt er eigenlijk het beste op E-reading gebied? Laat je stem horen!

Ga naar http://ereadingevent.nl/awards/ om te stemmen. Laat weten wat jij de beste e-reader vind, en stem ook op beste smartphone en kranten of tijdschriften-app. Je maakt dan zelfs kans op een diner en overnachting voor twee personen in een vijfsterren hotel in de Benelux.

24 maart zal MacWorld ook aanwezig zijn op het evenement. De dag is opgedeeld in drie onderdelen: een seminar, een beursgedeelte en een awarduitreiking. Het evenement is interessant voor een brede doelgroep. Bijvoorbeeld boekhandels, uitgeverijen maar ook andere partijen die met e-reading of e-books te maken hebben.

Het evenement vindt plaats in de High Tech Campus in Eindhoven. Het beursgedeelte is gratis, maar je moet je wel even registreren. Dat kan hier. Deelname aan het seminar (vooral zakelijk gericht) kost € 325,- exclusief BTW.

Voor meer informatie ga naar: http://ereadingevent.nl/

0 Reactie(s) op: Stem op de beste tablet, e-reader, smartphone of e-reading app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.