Stay.com: Stel samen de ideale citytrip samen

Door: Robin Smit | 13 juni 2013 14:02

iPad

We hebben de afgelopen jaren al behoorlijk wat apps langs zien komen die beweren de ideale gids tijdens jouw citytrip te zijn. Toch was dit vaak niet helemaal het geval, want het maken van een citytrip doe je toch niet vaak alleen. Bij Stay.com hebben ze dit goed begrepen.

Stay.com is een digitale reisgids voor citytrips die je precies kan vertellen welke plaatsen jij moet zien als je een stad bezoekt. De adviezen die je krijgt van Stay.com zijn gebaseerd op aanbevelingen van experts op het gebied van de meest uiteenlopende zaken. Zo zijn er voor Amsterdam bijvoorbeeld lijstjes te vinden van de beste restaurants of de beste vintage winkels die de stad te bieden heeft. Wanneer je naar aanleiding van deze tips een leuke locatie vindt die je graag wil bezoeken, dan kan je deze met één druk op de knop toevoegen aan jouw persoonlijke reisgids.

Wat Stay.com uniek maakt is dat je deze persoonlijke reisgidsen ook kan delen met anderen. Zo kan je samen met bijvoorbeeld je partner een reisgids aanmaken voor jullie citytrip. Jullie kunnen vervolgens allebei locaties toevoegen en zo samen de ideale citytrip samenstellen. Erg handig hierbij is dat je geen internetverbinding nodig hebt voor bekijken van locaties. De app geeft je namelijk de mogelijkheid om alle gegevens, inclusief de kaart van een stad, vooraf op je telefoon op te slaan, zodat deze ook zonder internetverbinding toegankelijk zijn.

Kortom

Stay.com is een handige digitale reisgids die je de beste locaties weet aan te raden voor een citytrip. Wat de app uniek maakt is dat je samen met andere gebruikers een persoonlijke reisgids kan samenstellen. Zo stel je in een handomdraai de ideale citytrip voor jou en reisgenoten samen.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & Android

Getest op: iPhone

Download Stay.com in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Stay.com: Stel samen de ideale citytrip samen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.