Stage lopen bij MacWorld: redacteur / communitymanager gezocht!

Door: jeroen-jonker-roelants | 23 november 2011 14:00

Nieuws

Ben je student journalistiek of communicatie en op zoek naar een stageplek voor een 5 maanden te beginnen in januari 2012? Heb je affiniteit met Apple? Dan zouden wij wel 'ns op zoek kunnen zijn naar jou.

Apple is 'hotter' dan ooit: iPads en iPhones vliegen wereldwijd de deur uit. MacWorld is een snelgroeiende Nederlandstalige site met nieuws, reviews en geruchten over Apple en alle bijbehorende producten. Vanwege de enorme groei van de site hebben we per januari 2012 een stageplek voor een redacteur / communitymanager.

De redacteur / communitymanager MacWorld is verantwoordelijk voor:

1. Het schrijven van artikelen voor MacWorld en zorg dragen dat het aantal bezoekers en bezoeken van MacWorld stijgt. Daarbij maak je pro-actief gebruik van tools als Google Analytics en stimuleer je het bezoekersverkeer m.b.v. social media, de wekelijkse e-mail nieuwsbrief en RSS-advertorials.

2. MacWorld op sociale netwerksites een eigen gezicht geven, bezoekers uitdagen, uitnodigen: actief reageren op comments, tweets en pro-actief via Twitter, op Facebook en forums buiten MacWorld.

MacWorld is onderdeel van IDG. IDG is een dynamisch, gezond en innovatief mediabedrijf met het hoofdkantoor in Boston en zelfstandige vestigingen in 90 landen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam West. IDG is actief op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Dit doen wij multimediaal met sterke merken als Webwereld, Computer!Totaal, Zoom.nl, Digital Life en TechFish.

Heb je interesse? Stuur je motivatie met je CV naar jeroen[AT]macworld.nl. Voor vragen kun je me ook bereiken via Twitter.

0 Reactie(s) op: Stage lopen bij MacWorld: redacteur / communitymanager gezocht!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.