Smash Bandits: Leuke en vernieuwende racegame

Door: Robin Smit | 26 augustus 2013 12:38

Review

We kennen ze allemaal wel, de spannende autoachtervolgingen waarbij meerde politieauto's het hebben voorzien op een misdadiger die op de vlucht is geslagen. Uiteraard wordt alles vanuit de lucht gefilmd, zodat iedereen thuis op zijn televisie kan zien hoe spannend de achtervolging wel niet is. Met Smash Bandits ben jij nu degene die deze spanning ontketent.

Smash Bandits is een racegame waarin het aan jou is om in een spannende achtervolging uit handen van de politie te blijven en onderweg zo veel mogelijk schade aan te richten. Deze schade vertaalt zich in punten en geld dat je kan uitgeven aan onder andere verbeteringen voor je auto en nieuwe auto’s.

Bijzonder aan Smash Bandits is dat je de game speelt vanuit het perspectief van de nieuwshelikopter die jou achtervolgt. Gecombineerd met een innovatieve besturing zorgt dit ervoor dat Smash Bandits een volledig nieuwe ervaring brengt naar de racegame. Ook het feit dat je je op score richt in plaats van de beste tijd, draagt hieraan bij.

Helaas moet Smash Bandits het wel doen zonder echte multiplayer modus. Zo kan je wel scores vergelijken met vrienden, maar de mogelijkheid om het samen met vrienden tegen de politie op te nemen is niet aanwezig.

Kortom

Smash Bandits is een leuke racegame waarin je uit handen moet blijven van de politie, terwijl je onderweg zo veel mogelijk schade aanricht. Het helikopterperspectief en de innovatieve besturing zorgen ervoor dat Smash Bandits een volledig nieuwe race-ervaring biedt. Helaas moet de game het wel doen zonder multiplayer modus.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Smash Bandits in de App Store

0 Reactie(s) op: Smash Bandits: Leuke en vernieuwende racegame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.