Smartwatch impressie: Apple iWatch, Google Nexus & Samsung Galaxy

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 10 juni 2013 11:00

Apple Watch

Alles wat zich technologiebedrijf noemt heeft zich de laatste jaren op de markt van de smartwatch gestort. Sinds Apple er ook mee bezig is, lijkt het hek van de dam en de "rat race" compleet. Wie komt er als eerst, welke fabrikant brengt het apparaat echt naar de massa? Gaat Apple vanavond de iWatch

Apple iWatch

Over Apple's iWatch hebben we hier op MacWorld al de vellen van onze vingers getikt. Apple CEO houdt in interviews zijn kaken stijf op elkaar als het over het onderwerp van "wearable computing" gaat; het enige wat hij erover officieel heeft gezegd is dat het een interessant gebied is om te exploreren. Toch lekte er al heel veel informatie uit, en passeerden meerdere modellen van de iWatch de revue.

Google Nexus Smartwatch

Zoekgigant Google zou ook aan een smartwatch werken, in 2011 vroeg het bedrijf er al patenten voor aan. Eigenlijk is er verder... helemaal niets over bekend, dus is het design hieronder losjes gebaseerd op de Nexus 4 smartphone designelementen.

Samsung Galaxy Smartwatch

Apple hult zich in nevelen, Samsung heeft wel min of meer officieel aangegeven dat er een smartwatch zit aan te komen. Zonder verdere details, overigens, maar het lijkt wel logisch dat Samsung de smartwatch zal labelen in de succesvolle Galaxy lijn.

BRON: TECHRADAR.

Opmerking: alle smartwatches die je hierboven ziet, zijn artistieke impressies van producten die mogelijk nooit gelanceerd gaan worden. Wij vonden het beeld zeer de moeite waard om met jullie te delen!

0 Reactie(s) op: Smartwatch impressie: Apple iWatch, Google Nexus & Samsung Galaxy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.