Shrine of Apple verzamelt alle Apple-producten die ooit zijn verschenen

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 augustus 2011 19:49

Nieuws

Apple heeft de laatste jaren een flinke groei in populariteit doorgemaakt. Veel Apple-gebruikers zijn daarom vooral bekend met de nieuwere Apple-producten. Het bedrijf is echter al sinds 1976 bezig met het ontwerpen van computers, accessoires en software. Shrine of Apple wil alle Apple-producten die ooit zijn verschenen verzamelen op haar website.

Shrine of Apple is gisternacht van start gegaan en bevat momenteel een beperkt aantal Apple-producten. Denk hierbij aan de Lisa 7/7 Office-software of de Macintosh Performa 200. Het aanbod van afbeeldingen moet de komende tijd flink gaan groeien. Shrine of Apple werkt op basis van een database met gedetaileerde foto's in hoge resolutie. Hierbij streeft de website er naar de producten inclusief originele verpakking, handleidingen en kabels te vertonen.

De website heeft verschillende categorieën waarin afbeeldingen zijn onderverdeeld. Denk hierbij aan servers, software, PDA's, laptops of beeldschermen. Daarnaast zijn er ook voor de hand liggende categorieën als iPhone en iPad aanwezig.

De Macintosh Performa 200

Via: MacStories & The Loop

0 Reactie(s) op: Shrine of Apple verzamelt alle Apple-producten die ooit zijn verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.