Shazam 3.0 met Discover-tab en extra artiestinformatie beschikbaar

Door: Wouter Hoeffnagel | 06 september 2010 12:43

iPad

Shazam 3.0 is beschikbaar. Met de nieuwste versie van de muziekherkenningsapp krijg je per tag album reviews, biografieën en de mogelijkheid om in iTunes te zoeken naar ringtones of video's. Daarnaast is de informatie die je per artiest krijgt uitgebreid. Shazam 3.0 is zowel gratis als in een betaalde versie beschikbaar.

Een andere nieuwe functie is de ‘Discover’-tab. Onder dit tabblad krijg je toegang tot de Shazam Tag Charts, een lijst met tags die het populairst zijn in twintig landen. Deze lijst is uiteraard gebaseerd op muziek die gebruikers van Shazam hebben getagged.

Shazam Encore 3.0 is de nieuwste betaalde versie van Shazam. Met deze versie kun je onbeperkt muziek taggen. In de gratis versie is dit beperkt tot maximaal vijf tags per maand. Shazam Encore 3.0 kost 3,99 euro in de iTunes Store. Zowel Shazam 3.0 als de betaalde versie zijn geoptimaliseerd voor iOS4, waardoor zij het snel switchen tussen applicaties en hoge resolutie afbeeldingen ondersteunen. Beide applicaties zijn geschikt voor de iPhone, iPod Touch en iPad.

0 Reactie(s) op: Shazam 3.0 met Discover-tab en extra artiestinformatie beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.