Secret.li: Veilig foto’s delen

Door: Robin Smit | 13 juli 2013 11:12

iPad

Iedereen maakt weleens een foto waarvan hij liever niet heeft dat die voor eeuwig op het internet rond blijft zwerven. Toch kan het lastig zijn om juist deze foto’s niet te delen via Facebook. De gekste foto’s zijn immers vaak de leukste. Met Secret.li. kan je foto’s nu na verloop van tijd laten verdwijnen.

Secret.li is een app waarmee je foto’s kan delen met je Facebook vrienden voor een bepaalde tijd. Zo kan je instellen dat een foto een uur, dag of maand te bekijken is op Facebook. Na deze periode zal de foto worden verwijderd en nooit meer zichtbaar zijn voor anderen.

Wanneer je een foto deelt met Secret.li zal er een link op jouw Facebook pagina worden geplaatst die verwijst naar de betreffende foto. De foto wordt dus niet op Facebook geplaatst, maar op een aparte website van Secret.li. Zo weet je zeker dat Mark Zuckerberg niet naar die foto’s van dat net iets te gezellige feestje kan kijken. Wel kan je jouw vrienden op Facebook al een beetje nieuwsgierig maken door een vage versie van de foto op je tijdlijn te plaatsen.

Kortom

Secret.li is een handige app waarmee je foto’s kan delen met vrienden op Facebook. Handig aan de app is dat je de foto’s na een uur, dag of maand automatisch kan laten verwijderen. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat gekke foto’s voor eeuwig op het internet blijven rondzwerven.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Secret.li in de App Store

0 Reactie(s) op: Secret.li: Veilig foto’s delen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.