Samsung steekt in nieuwe commercial de draak met iPhone 5

Door: Wouter Hoeffnagel | 05 mei 2013 15:27

Nieuws

Samsung steekt in een nieuwe commercial de draak met de iPhone. De iPhone wordt in de reclame vergeleken met de Galaxy S4, een nieuwe smartphone van Samsung. Samsung stelt dat sommige smartphones nou eenmaal slimmer zijn dan anderen.

De commercial, die door Samsung op YouTube is geplaatst, toont een feestje waarop iedereen druk in de weer is met zijn smartphone. De aanwezigen kunnen worden opgedeeld in twee groepen: de jongeren die allen een Galaxy S4 op zak hebben en hun ouders die in het bezit zijn van een iPhone 5. De ouders zien allerlei features van de Galaxy S4 en willen deze ook op hun iPhone gebruiken. Dit is echter niet mogelijk. Eén van de ouders concludeert vervolgens dat sommige smartphones kennelijk nou eenmaal slimmer zijn dan anderen.

NFC-chip

Samsung benadrukt in de commercial een aantal features die in de Galaxy S4 wel beschikbaar zijn, maar in de iPhone 5 niet. Het gaat hierbij onder andere om de NFC-chip van de S4, waarmee een foto kan worden gedeeld met een vriend door simpelweg de toestellen tegen elkaar te houden. Een andere feature die wordt vertoond is de mogelijk een gesprek op te nemen zonder het scherm aan te raken. Dit is handig als je bijvoorbeeld tijdens het eten wordt gebeld en je scherm niet vies wil maken.

[youtube]Krjc_8_x8D0[/youtube]

0 Reactie(s) op: Samsung steekt in nieuwe commercial de draak met iPhone 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.