Samsung's Smartwatch Gear vanaf oktober verkrijgbaar

Door: matthijs-van-den-broek | 19 augustus 2013 12:26

Mac

Dat Samsung de Smartwatch Gear in september zou aankondigen was al bekend, dat het nu 4 september is geworden en dat het ding al vanaf oktober verkrijgbaar gaat zijn, dat is nieuws en gisteren bevestigd tegenover SamMobile.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de smartwatch Gear, zal Samsung aan de vooravond van technologie en gadgetbeurs IFA in Berlijn, waarschijnlijk op 4 september de Galaxy Note III lanceren. De Note III zou een full-hd scherm van 5,99 inch krijgen, een 13-megapixelcamera en een Snapdragon 800-processor; een van snelste processoren die op dit moment in mobiele telefoons worden gebruikt.

De smartwatch van Samsung is volgens patent-documenten een draagbaar elektronisch apparaat in de vorm van een polsband (oftewel: een horloge). Het apparaat kan verbinding maken met het internet, heeft de mogelijkheid tot het verzenden en ontvangen van berichten en e-mails en je kunt er mee bellen.

Ongeveer alles wat zich technologiebedrijf noemt was het afgelopen jaar bezig met de ontwikkeling van een smartwatch. Er zijn er al meerdere op de markt (geweest) en ook Apple heeft zich in de race gemengd, waardoor de intensiteit van de wedstrijd misschien wel is toegenomen.

De zogeheten 'iWatch' van Apple wordt begin volgend jaar verwacht, dat er een dergelijk apparaat met het Apple-logo op de markt wordt gebracht is toch wel bijna helemaal zeker. Lees al het laatste nieuws over de iWatch op MacWorld.nl.

1 Reactie(s) op: Samsung's Smartwatch Gear vanaf oktober verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 4 september 2013 20:58 Anoniem
    check www.smartwatches-kopen.nl
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.