Samsung over Galaxy Tab: 'De tablet die Apple probeerde te stoppen'

Door: Wouter Hoeffnagel | 15 december 2011 19:30

iPad

De rechtszaken van Apple tegen de Galaxy Tab van Samsung hebben in Australië voor veel aandacht voor de Galaxy Tab gezorgd. In een poging hier handig gebruik van te maken presenteert Samsung de Galaxy Tab in een advertentie als 'de tablet die Apple probeerde te stoppen'.

Dit heeft Tyler McGee, hoofd van de Australische smartphone en tablet-afdeling van Samsung, gezegd tegen de Sydney Morning Herald. In een advertentie in de krant steekt Samsung de draak met de rechtszaken van Apple, door de Galaxy Tab te presenteren als 'de tablet die Apple probeerde te stoppen'. @maungle plaatste een foto van de advertentie op Twitter.

McGee stelt dat de aandacht die de Galaxy Tab in Australië heeft gekregen nooit gerealiseerd had kunnen worden met het marketingbudget dat Samsung aan het product heeft uitgegeven. Het hoofd van smartphone en tablet-afdeling weigerde overigens aan de Sydney Morning Herald prijs te geven hoeveel het tijdelijke verkoopverbod op de Galaxy Tab Samsung heeft gekost. Het is daarom onduidelijk hoeveel extra Galaxy Tab's Samsung moet verkopen voordat het bedrijf deze schade heeft ingelopen. Apple wist onlangs het verkoopverbod op te rekken tot 9 december.

Via: Engadget

0 Reactie(s) op: Samsung over Galaxy Tab: 'De tablet die Apple probeerde te stoppen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.