Samsung onthult opvolger Galaxy Note eind augustus

Door: Elmar Rekers | 03 augustus 2012 13:22

Nieuws

Samsung bereidt zich voor op de onthulling van de opvolger van de Galaxy Note. De fabrikant laat tegenover persbureau Reuters weten dat er een evenement zal plaatsvinden op 29 augustus.

"We zijn van plan om de volgende Galaxy Note aan te kondigen tijdens ons Samsung Mobile Unpacked-evenement in Berlijn, op 29 augustus", laat een woordvoerder weten. De presentatie valt hiermee twee dagen voor de start van elektronicabeurs IFA.

Met de introductie van de nieuwe smartphone lijkt Samsung ook enigszins de aandacht weg te willen trekken bij de aankomende iPhone 5. Er zijn immers sterke aanwijzingen dat Apple twee weken na het Samsung-evenement zijn nieuwe iPhone gaat onthullen in San Francisco.

Galaxy Note 2

Details over de Galaxy Note 2 worden er nog niet gegeven. Wel berichten verschillende Zuid-Koreaanse media dat de telefoon over een 'zeer stevig' 5,5inch-touchscreen gaat beschikken. Hiermee zou het display iets groter zijn dan dat van de eerste Note. Daarnaast zou er een snellere processor aanwezig zijn en een 'aanzienlijk sterkere' camera.

0 Reactie(s) op: Samsung onthult opvolger Galaxy Note eind augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.