Samsung: 'Beschuldigingen over gekopieerde apparaten zijn beledigend'

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 augustus 2012 17:45

iPad

Een topman van Samsung stelt diep beledigd te zijn door de patentclaim van Apple. Justin Denison, strategisch directeur bij Samsung, stelt dat Samsung niets anders doet dan de concurrentie aan gaan op de smartphonemarkt.

Persbureau ANP meldt dat Denison door Apple werd opgeroepen om vragen te beantwoorden over de rechtszaak tussen Samsung en Apple. Apple claimt in deze rechtszaak dat Samsung zowel de iPhone als iPad heeft gekopieerd. Samsung ontkent de beschuldigingen.

Verschil van hemel en aarde

Een interne email van Samsung kwam tijdens de rechtszaak bovendrijven. Een ontwerper van Samsung geeft in de mail aan dat de smartphonemarkt door de iPhone is overvallen. Het ontwerp van de iPhone zou een 'verschil van hemel en aarde' zijn in vergelijking met die van Samsung-smartphones.

De ontwerper stelt in de mail dat het ontwerp van de smartphone essentieel is om te kunnen concurreren op de smartphonemarkt. Ook schrijft de ontwerper dat het design van Samsung-apparaten tot nu toe vooral werd gebaseerd op producten van Nokia. Het is niet duidelijk wanneer de mail is verstuurd. De ontwerper verwijst echter naar de Samsung Omnia, die in 2008 in de Verenigde Staten werd gelanceerd.

0 Reactie(s) op: Samsung: 'Beschuldigingen over gekopieerde apparaten zijn beledigend'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.