Running for Weight Loss PRO: Snel de zomerkilo's eraf

Door: Robin Smit | 29 augustus 2013 12:14

Review

Wie graag een paar kilo kwijt wil raken, kan er goed aan doen om dit eens te proberen door fanatiek te gaan hardlopen. Nu werkt dit het beste wanneer je je aan een goed trainingsschema houdt. Gelukkig krijg je dit schema van Running for Weight Loss PRO. Nu moet jij je daar alleen nog aan houden.

Running for Weight Loss PRO is een app die erop gericht is om je te laten afvallen door te gaan hardlopen. In de app zijn hiervoor drie verschillende programma's aanwezig, namelijk voor beginnende, gemiddelde en ervaren hardlopers. Deze programma's zijn opgebouwd volgens intervalsystemen. Dit wil zeggen dat je om en om wandelt of hardloopt. Afhankelijk van het niveau waarop je hardloopt wordt bepaald hoe lang je totale sessie duurt en hoe vaak je juist wandelt of hardloopt.

De app gaat er bij elk niveau vanuit dat je drie keer per week gaat hardlopen met de app en dit acht weken lang volhoudt. Hiermee heb je in totaal de beschikking over 72 net iets andere sessies. Erg fijn is dat je bij al deze programma's gesproken feedback te horen krijgt en precies ziet hoeveel calorieën je hebt verbrand. Wat helaas wel mist is een systeem waarmee je echt kan bijhouden hoe snel je gewicht verliest en hiermee je vorderingen kan bijhouden. De naam van de app doet wel vermoeden dat dit aanwezig is. Wat de app in werkelijkheid doet is jou laten sporten, waarbij er vanuit wordt gegaan dat je hiermee vanzelf gewicht verliest.

Kortom

Running for Weight Loss PRO is een handige app met verschillende hardloopprogramma's voor verschillende niveau's. Alle programma's zijn voorzien van gesproken feedback en achteraf krijg je te zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Het doel hiervan is het verliezen van gewicht. Helaas is er in de app geen systeem aanwezig dat je helpt om vorderingen op dit gebied bij te houden.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone

Download Running for Weight Loss PRO in de App Store

1 Reactie(s) op: Running for Weight Loss PRO: Snel de zomerkilo's eraf

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 31 oktober 2013 18:29 Anoniem
    Ik zou er zeker ook een paar kilotjes af willen hebben voor de zomer. www.weightcaps.com/nl is een product wat ik nu ga proberen. In combinatie met dit schema moet het lukken!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.